Waarzegsters en lachspiegels op de Haagse kermis

Waarzegsters en lachspiegels op de Haagse kermis

Waan je op de Haagse kermis, compleet met lachspiegels, waarzegsters en een spannende Tarotbar.

Freaks bestaan eigenlijk helemaal niet, toch? Iedereen is anders en dat is maar goed ook, anders zou de wereld heel saai zijn. Daarom nemen we je tijdens de Museumnacht voor één avond mee naar de 18de-eeuwse Haagse kermis, waar anders zijn dan anderen heel gebruikelijk was. Op onze binnenplaats waan je jezelf op de Haagse kermis, compleet met lachspiegels, waarzegsters en een spannende Tarotbar. Zo zit waarzegster Marjorie klaar om antwoord te geven op al je brandende levensvragen en haar zus Eugénie zorgt met accordeon voor de mooiste chansons (met een knipoog).

Theatrale tour

Muziek Rondleiding Entertainment

Koninklijke Schouwburg

Een bijzondere theatrale tour door de mooiste plekken, achter de schermen, van …