The Grey Space in the Middle

Tentoonstelling Verdieping Creatief
The Grey Space in the Middle

What’s a Body if not a Shell

Ontdek deze spannende nieuwe locatie in het centrum met twee tentoonstellingen van jonge hedendaagse kunstenaars!

The Grey Space in the Middle is een presentatieruimte en laboratorium voor de 21e eeuw. Hier komen kunst en digitale cultuur samen met wetenschap, technologie en filosofie. Tijdens de nacht vormen kunstenaars Cristiana Vignatelli Bruni, Greta Desirèe Facchinato, Paulien Bekker en Raquel S. Gálvez samen de studio Form Code and Words en organiseren de tentoonstelling What’s a Body if not a Shell. Tijdens de nacht bewonder je ook performances van vier kunstenaars van de tentoontstelling What’s a Body if not a Shell.

Edelstenen, luxe feesten en knappe mensen, we worden overspoeld met sublieme beelden. Wat delen we eigenlijk met onze apps, sms-jes, likes en shares? We Are Public’s Front Row neemt je mee op een kleurrijke trip door de trilogie van videokunstenaar Donna Verheijden in de gloednieuwe The Grey Space in the Middle.

Benieuwd naar alle activiteiten tijdens Museumnacht Den Haag? Klik hier voor het blokkenschema.

Jenevermuseum Van Kleef

Creatief Rondleiding Entertainment

Jenevermuseum Van Kleef

Proef de Haagse historie!

Escher in het Paleis

Muziek Verdieping

Escher in het Paleis

Escher is van alle tijden