Humanity House

Tentoonstelling Creatief
Humanity House
Humanity House

Ervaringsreis

In het Humanity House kruip je in de huid van een vluchteling. Je ervaart hoe het is om huis en haard achter te moeten laten. Na de reis ontmoet je virtueel acht verschillende mensen uit verschillende delen van de wereld. Acht verschillende bijzondere verhalen en allemaal gevlucht en in Nederland beland.

Fotograaf Chris de Bode fotografeert al meer dan twintig jaar mensen die hun huis hebben moeten verlaten wegens honger, oorlog of conflict. Je kunt tijdens Museumnacht Den Haag zijn fototentoonstelling 'Ver van huis' bekijken. 

Duik in het bed voor vrede met Humanity House! Tijdens de nacht gaan we terug in de tijd naar maart 1969. John Lennon en Yoko Ono brachten toen zes dagen in bed door in het Amsterdamse Hilton hotel. Op deze manier protesteerde zij tegen de Vietnamoorlog. Draag jouw steentje bij en zich de longen uit je lijf bij de Love & Peace karaoke!

Benieuwd wat de toekomst in petto heeft? Maak een reisje door de tijd in de toekomstkamer. Je vind hier een van oudsher Turkse vorm van waarzeggerij: koffiedik kijken.

Benieuwd naar alle activiteiten tijdens Museumnacht Den Haag? Klik hier voor het blokkenschema.

Koop tickets

Andere avonturen

De Haagse Toren

Creatief Rondleiding

Haagse Toren

20:00-01:00

Secondewerk

Bekijk activiteit

West Den Haag

Verdieping Rondleiding

West

20:00-01:00

Time - Life

Bekijk activiteit

Toverlantaarn Museum

Muziek Verdieping

Toverlantaarnmuseum

20:00-01:00

100 jaar terug in de tijd

Bekijk activiteit