Huis van het boek | Museum Meermanno

Huis van het boek | Museum Meermanno

Letterland

In het oudste boekenmuseum ter wereld vind je de meest bijzondere topstukken. Kwetsbare middeleeuwse handschriften, vroege drukken en moderne kunstenaarsboeken worden hier bewaard in donkere en koele depots. Ontdek Letterland, boordevol letteractiviteiten. Laat je naam 'glowen' in de UV-kamer! Versnel of vertraag de tijd in het Huis van het boek. Kies je eigen tijd! Ontspan heerlijk met klankschalentherapie of leer super snel hakken door een echte gabber. De echte time-lord Erik laat elk uur in de oude museumzalen de prachtigiste oudste boeken zien. Laat jezelf vereeuwigen door fotograaf Richard, strike a pose! In een creatieve bui? Ook dan ben je hier aan het goede adres. In de speciale Bob Ross studio kun je een poging wagen op een 'Happy little landscape' te schilderen.

Benieuwd wat er nog meer te doen is in Museum Meermanno? Bekijk het blokkenschema voor de volledige programmering!

Gemeentemuseum Den Haag

Tentoonstelling Muziek Verdieping Entertainment

Gemeentemuseum Den Haag

Let's Dance!