Freaks or heroes: word zelf heilig!

Freaks or heroes: word zelf heilig!

Hoor meer over het levensverhaal van een heilige en kruip in zijn huid om zelf te ervaren hoe je heilig wordt

Heiligen zijn eigenlijk een beetje vreemd. Hun heldhaftigheid of vroomheid gaat ons verstand vaak te boven. Zij kunnen ons een voorbeeld zijn, maar ook stilletjes een beetje helpen. Denk maar aan Agapitikos, die op Cyprus heilig is verklaard. Zijn naam betekent “minnaar”, en als je wat van zijn stoffelijk overschot in je liefdesdrankje zou doen, dan springt de vonk geheid over. In de Jacobuskerk vind je natuurlijk meerdere afbeeldingen van de heilige Jacobus, de patroon van de pelgrimages naar Santiago de Compostela. Je kunt in de Jacobuskerk officieel je bedevaart starten.

Theatrale tour

Muziek Rondleiding Entertainment

Koninklijke Schouwburg

Een bijzondere theatrale tour door de mooiste plekken, achter de schermen, van …

Rumoer in de Stad

Gemeentemuseum

Nederlandse impressionisten schilderen het stadsleven.

Gruyt Biertjes Brouwerij

Creatief