Feedback, Marchall McLuhan and the Arts

Feedback, Marchall McLuhan and the Arts

Een expo over Marshall McLuhan die in 1962 de 'Global Village' voorspelde.

De focus van dit tentoonstellingsproject ligt op de radicale, experimentele publicaties van de vermaarde wetenschapper en mediagoeroe Marshall McLuhan. In 1962 voorspelde hij de 'Global Village', een trend waarbij mensen verstrikt raken in een netwerk van connecties en waarbij de wereld in een dorp veranderd door massamedia en mondiale communicatie.

Feedback #1 brengt kunstenaars, academici en denkers uit verschillende landen samen om de interactieve wereld te onderzoeken en te bevragen en toont het experimentele werk van Marshall McLuhan (CA) en hedendaagse kunst van Thomas Bégin (CA), Peter Blegvad (UK), Haroun Farocki (DE), Darsha Hewitt (CA), Mogens Jacobsen (DK), Willy Lemaitre (CA), !Mediengruppe Bitnik (DE/CH), MRZB (IT), Christof Migone (CA), Reynold Reynolds (USA), Wolfgang Spahn (AT), Hito Steyerl (DE), Stephanie Syjuco (USA) en Angela Washko (USA).

De Levende Jukebox

Gemeentemuseum

Een onweerstaanbaar geestig en muzikaal programma

Flitsrondleidingen

Rondleiding

Haags Historisch Museum

Wist je dat dit museum ook een tong en een vinger heeft? Freaky...

Haal de activist in jezelf naar boven!

Tentoonstelling Creatief

Humanity House

Waartegen of waarvoor kom jij in actie? Laat je stem horen!