COMM/Beeld en Geluid Den Haag

Tentoonstelling Verdieping Rondleiding
COMM/Beeld en Geluid Den Haag

Een museum in transitie: COMM/Beeld en Geluid Den Haag

Een museum in transitie: dat is COMM/Beeld en Geluid Den Haag. Neem tijdens Museumnacht Den Haag alvast een sneak peak. Ga terug in de tijd en werp een blik op de toekomst. Ervaar of online alles delen wel zo verstandig is. Hoe ziet online media er in de toekomst uit? Oordeel zelf: waren we vroeger beter af dan nu? In de voorstelling Harry in Wonderland zie je een man die probeert onzichtbaar te zijn in een online wereld. Hoe zal dit aflopen? Duik in het opengestelde depot en ontdek de ontwikkelingen van posterijen, telegrafie en telefonie tijdens een rondleiding. En hoe zit het nou met je speaker en camera die altijd meeluisteren- en kijken? Word geconfronteerd met de dunne lijn tussen je persoonlijke leefwereld en het wereldwijde web.

Benieuwd naar alle activiteiten tijdens Museumnacht Den Haag? Klik hier voor het blokkenschema.

Galerie ArtiBrak

Tentoonstelling Muziek Creatief Entertainment

Galerie ArtiBrak

Kleintje Kunst

Galerie Studio 26

Tentoonstelling Muziek Creatief Entertainment

Galerij en atelier Studio 26

Klankcreaties

Jenevermuseum Van Kleef

Creatief Rondleiding Entertainment

Jenevermuseum Van Kleef

Proef de Haagse historie!