Afterparty

Muziek
Afterparty
Afterparty

Samen met de Haagse Pop Week sluiten we de Museumnacht in stijl af met een smakelijke selectie van Den Haag's finest bands in het Paard!

De afterparty wordt verzorgd door een line-up uit de stal van label Antilounge

Dans je mee?

De afterparty is gratis met je Museumnachtticket. 


Het programma
20:00 Sama Cosa
Sama Cosa bestaat uit maar liefst tien Delftse, Haagse en zelfs Spaanse muzikanten die een nieuwe uitkomst creëren tussen Afrikaanse funk en latin muziek, en dat met alleen maar eigen werk.
21:00 Magic Moon 
Magic Moon maakt rauwe psych overgoten met een flinke saus 60’s en 70’s bluesrock. De band surft mee op de opleving van dit genre dat ingezet is door bandjes als Sleepy Sun en Tame Impala.
22:00 King Miles
Hecht Haags-Rotterdams clubje muzikanten met een voorliefde voor indie en een passie voor songwriting schuwt de kritische noten niet.
23:00 Alcuna Wilds
Brits-Nederlandse elektronische trip rock band, gevestigd in Utrecht. Hun muziek kenmerkt zich door atmosferische soundscapes, krachtige beats, sterke melodieën en gelaagde, melancholische zangpartijen.

antilounge release- & afterparty (presentatie: Boozy de Kok)
00:00 Holowave
Holowave haalt zijn inspiratie uit oude grime instrumentals, ambient en moderne club muziek. Hij verwerkt deze stijlen in interessante soundscapes en zorgt daarmee voor een vernieuwende atmosferische club sfeer.
01:00 Nilssi
Nilssi (Niels van der Donk) is een Haagse producer en ontwerper. Zijn muzikale focus gaat uit naar het combineren van herkenbare geluiden uit een breed spectrum van genre's waarmee hij een heavy, melodieuze sound creëert. De EP "High Born Voyage" die deze avond gereleased wordt is een mashup van reggaeton, grime, jungle, brassband en dancehall. Alle songs zijn muzikale representaties van het gebied achter Den Haag Centraal Station, dat getekend wordt door brutalistische architectuur, de A12 snelweg, het ministerie van Buitenlandse Zaken en retro futuristische kunstwerken.
02:00 Gallus
Gallus is een producer die vooral met Charly & Gallus bekend is geworden, maar is ook de beatmaker van Rivers Area Juke Squad (Juke/Footwork/Jungle) en is eigenaar van het Haagse electronica label Antilounge. Gallus maakt grime, electronische funk en gebroken techno.
03:00 Generate
Generate is een elektronische producer die de grenzen in de wereld van sound & rhythm verkent. Al vanaf jonge leeftijd luisterde hij naar jungle en breaks, maar ook naar jazz en meer experimentele muziek. Die invloeden hoor je terug in zijn muziek. Door de jaren heen ontwikkelde Generate zich meer in de diepere hoek van elektronische muziek, wat resulteert in een bass-orientated ritmische combinatie met een eigen unieke kleur.

04:00 Tijd voor bed

Koop tickets

Andere avonturen

Pussynight in the museum

Entertainment

Gemeentemuseum

Doorlopend programma

Poëzie is niet saai en dooiig, maar vooral muzikaal, opwinden en soms zelfs …

Bekijk activiteit

Heilige biertjes

Rondleiding Entertainment

Willibrordushuis

22:00 - 04:00

(Bekijk alle tijden)

De brouwbroeders leggen uit over de kunst van het bierbrouwen, met proeverij!

Bekijk activiteit

Maak een freaky masker

Creatief

Museum Meermanno

Doorlopend programma

Maak van jezelf de grootste freak en knutsel je eigen horror face.

Bekijk activiteit