Save the date!

Zet 6 augustus maar met vette letters in je agenda want dan start de ticketverkoop voor Museumnacht Den Haag 2018. Voor de échte vroege vogels zijn er Early Bird Tickets beschikbaar. Maar… De oplage is beperkt; op is ook écht op. Wees er dus snel bij!

De Early Bird tickets zijn vanaf 6 augustus verkrijgbaar via onze vernieuwde webshop. Na de Early Bird tickets zijn de reguliere tickets niet alleen online verkrijgbaar maar ook bij de VVV in Den Haag en een aantal deelnemende culturele instellingen. Houd de site dus in de gaten.

Op zaterdag 6 oktober 2018 openen ruim 30 Haagse culturele instellingen weer hun deuren speciaal voor jou van 20:00 tot 01:00 uur. Het belooft een bijzonder warme avond te worden vol verrassend hete kunst, vurige optredens, vlammende activiteiten en misschien ontmoet jij wel de MuseumnachtMatch van je leven! Met een thema als ‘in Vuur en Vlam’ is niets onmogelijk Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief (rechts onderin deze pagina).