Cross-over performance van rapper Massih Hutak & kanunspeler Shaza Manla

Muziek Entertainment
Cross-over performance van rapper Massih Hutak & kanunspeler Shaza Manla

Met confronterende humor en muziek dagen ze jou uit om je eigen vooroordelen onder de loep te nemen.

Rapper Massih Hutak en kanunspeler Shaza Manla geven speciaal voor Museumnacht een muzikale performance over het thema ‘Freak Like Me’. Beiden weten ze hoe het is om als ‘anders’ gezien te worden. Massih vluchtte als zesjarige uit Afghanistan en Shaza op negenjarige leeftijd uit Syrië.

Massih is nu een bekende rapper, columnist en schrijver en spreekt zich uit over allerlei maatschappelijke kwesties. Zo kennen velen hem van de stevige brief die hij aan Rutte schreef. Of misschien heb je hem op Lowlands horen uitleggen waarom hiphop de oplossing is voor alle wereldproblematiek. Maar ook zijn eigen rap liegt er niet om. Shaza trad in Syrië al veel op. Door haar grote muzikale talent heeft ze in een paar jaar tijd de Nederlandse klassieke muziekwereld veroverd.

Laat een mug shot van jezelf maken in de Doe-het-Selfiebox

Gevangenpoort

Laat een mug shot (politiefoto) van jezelf maken in de Doe-het-Selfiebox!

Mondriaan in vogelvlucht

Gemeentemuseum

Een combinatie van dans, muziek, spel en film, geïnspireerd op het leven van …

Sound of silence: luister!

Jacobuskerk

Hoe klinkt jouw stem in de ruimte?