tickets

KAARTVERKOOP

Voor de Museumnacht heb je één ticket nodig. Daarmee kun je alle deelnemende instellingen bezoeken en mag je gratis gebruik maken van de pendeldienst.  Ook kun je er gratis mee naar de Afterparty in Filmhuis Den Haag. Na de Museumnacht kun je hem nog 1 keer gebruiken om gratis een museum te bezoeken (t/m 31 dec 2016).

Een ticket koop je in de voorverkoop of op de avond zelf, online of bij een van de verkooplocaties in de stad.

Koop je je ticket online, dan krijg je deze thuisgestuurd. Eens in de week worden de tickets verstuurd, dus wees even geduldig na het bestellen. De laatste tickets worden op 25 oktober verstuurd. Koop je dus na 24 oktober nog een online entreebewijs dan krijg je een e-ticket opgestuurd dat je tijdens de Museumnacht moet omwisselen voor een echt ticket. Kijk onder het kopje e-ticket hoe dit werkt.

Prijzen

Er zijn twee soorten tickets. Wil je bij de officiële opening van de Museumnacht aanwezig zijn, koop dan een VIP ticket. Wacht niet te lang, want de opening kan uitverkocht raken! Sla je de opening liever over en start je gelijk bij een van de deelnemende musea, koop dan een regulier Museumnachtticket

Prijzen van 1 t/m 30 sept

Early Bird Ticket: € 12,50
VIP Ticket: € 15,00
Helaas > deze actie is nu verlopen

Prijzen van 1 t/m 29 okt
Regulier Ticket: € 15,00
VIP Ticket: € 17,50, mits nog verkrijgbaar

Kortingen
De Museumnacht hanteert geen kortingstarieven. Passen als de Museumkaart, Ooievaarspas, Rotterdampas, CJP of andere culturele passen zijn niet geldig.

Symposium

Kaarten voor het Museumnacht Symposium Art & Reality koop je ook via deze website. Een Early Bird kost € 10,00 en vanaf 1 oktober kost een ticket € 15,00. Voor het symposium ontvang je een apart e-ticket. Deze wordt in de week van de Museumnacht naar je verstuurd via de mail. Print dit e-ticket uit en neem het mee naar het symposium.

Online verkoop

De kaartverkoop van de Museumnacht is van start. Je kunt je ticket in de Early Bird fase (dus t/m 30 september) alleen online kopen. Vanaf 1 oktober kun je je ticket ook op fysieke locaties in de stad kopen. Bij bestellingen online krijg je t/m 23 oktober je ticket thuisgestuurd. Kaarten die later zijn besteld ontvangen een e-ticket dat omgewisseld moet worden.

E-tickets

Bestel je na 23 oktober je kaartje, dan kunnen we helaas niet meer garanderen dat je je ticket op tijd ontvangt. Daarom ontvang je een e-ticket. Om de Museumnachtlocaties te kunnen bezoeken, moet je je e-ticket nog wel even omwisselen voor een echt Museumnacht ticket. Dit kan op zaterdag 29 oktober op twee plekken in de stad. Van 12.00 tot 23.00 uur kun je terecht in onze ticketbox op de Grote Markt en op het Buitenhof van 13.00 tot 01.00 uur.

Let op: e-tickets moeten worden gescand en ingewisseld. Je kunt dus niet met je e-ticket bij de musea terecht.

Kaartverkoop op locatie

Vanaf 1 oktober kun je je Museumnachtticket ook in de stad kopen op deze locaties:

VVV Den Haag (op 29 oktober tot 20.00 uur geopend!)
Paagman Centrum (reguliere openingstijden)
Paagman Fred (reguliere openingstijden)

Bij deze musea kun je ook tijdens de Museumnacht terecht voor een ticket:
Gemeentemuseum
Escher in het Paleis
Museum Meermanno
Haags Historisch Museum
Panorama Mesdag
Huygens’ Hofwijck
Museum Swaensteyn