Blok MNDH logo+datum

Op zaterdag 29 oktober 2016 barstte Museumnacht Den Haag helemaal los! Bijna 40 culturele instellingen hadden hun deuren van 20.00 tot 01.00 uur wagenwijd opengezet. Het was een mooie avond met goed weer en een fijne vibe. We hopen dat jullie hebben genoten van alle programma’s. Het was onmogelijk om alles te bezoeken, zoveel was er te doen aan dans, muziek, theater, cabaret, en poëzie.

Volgend jaar weer! Ergens in oktober. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws.

Gebruik je ticket nog 1 keer!

Tijdens de Museumnacht was het overal lekker druk en was er bovendien genoeg te doen! Daarom hebben we een mooie deal voor je. Tegen inlevering van je Museumnachtticket mag je nog één keer gratis een museum bezoeken. Wacht alleen niet te lang, want de actie is geldig t/m 31 december 2016.

Je kunt je ticket op de volgende locaties gebruiken:

Bunkermuseum
Escher in het paleis
Galerij Prins Willem V
Gemeentemuseum
Gevangenpoort
Haags Historisch Museum
Humanity House
Huygens’ Hofwijck
Jenevermuseum van Kleef
Literatuurmuseum
Louis Couperus Museum

Mauritshuis
Museon

Museum Beelden aan Zee
Museum Bredius
Museum Meermanno
Museum Swaensteyn
Panorama Mesdag
Turks Museum Nederland
West

 

Kindermuseumnacht

Waar is de Kindermuseumnacht gebleven? In eerdere jaren organiseerden wij een Kindermuseumnacht voorafgaand aan de Museumnacht. Van 16.00 tot 20.00 uur konden de allerjongste nachtbrakers de musea van Den Haag ontdekken.

Dit jaar doen we het anders. Wij vinden dat kinderen hun eigen Museumnacht verdienen. Daarom organiseren wij een speciale Museumnacht Kids die voor het eerst zal plaatsvinden op zaterdag 18 maart 2017.

We zijn momenteel nog druk bezig met alle voorbereidingen en het maken van een website. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op www.facebook.com/Museumnachtkids/. Daar delen we voorlopig alle nieuwtjes.